Iskustva pozivatelja

Vidovita Ovčica

Veliki je broj zadovoljnih korisnika, kojima je Vidovita Ovčica pomogla da riješe svoje probleme i da pronađu novi put u životu. Navesti ćemo samo nekoliko primjera zahvalnosti klijenata.

 

 

Hvala ti, Vidovita Ovčice, što si mi pomogla da riješimo  bračnu krizu i što si mi pomogla da otrgnem muža iz pakla alkoholizma. Bila sam na rubu očaja, sama sa dvoje djece, u velikim brigama, sa suprugom koji je stalno pio. Prijateljica mi je preporučila tebe i eto uspjela sam. Još jednom, Hvala što si uz nas.

 

Ivona iz Rijeke

Zahvaljujem te se Vidovita Ovčice, što si mi pomogla oko pitanja za fakulteta. Imao sam jedan ispit do kraja, ali nikako nije išlo. Ti si mi ukazala koja će pitanja biti i tako je i bilo. Još jednom puno hvala.

 

Bojan iz Osjeka

Želim ti izraziti svoju zahvalnost što si mi bila podrška i pomogla svojim savjetima da izađem iz teške depresije. Hvala ti, Vidovita Ovčice za sve.

 

Nikolina iz Zagreba

Nisam znala šta da radim sa nasljeđenom kućom, a onda sam na nagovor prijateljice kontaktirala Vidovitu Ovčicu. Ona mi je ukazala na sve mogućnosti. Zadržala sam kuću, renovirala je, iznajmila je i od tog novca otvorila vlastiti biznis. Sada sam zadovoljna i ispunjena osoba. Učinila sam najbolji potez kada sam kontaktirala Vidovitu Ovčicu, jer mi je otvorila nove mogućnosti. Hvala još jednom za sve. Puno pozdrava.

Danijela iz Pula

Imala sam problema s dečkom, do te mjere da su naši susreti prerasli u teške svađe. To je jako dugo trajalo, postala sam zbog toga jako nesretna. Nisam mogla s njim, ali ni bez njega. Onda sam jedan dan odlučila potražiti pomoć. Prijateljica mi je preporučila konzultacije s Vidovitom Ovčicom. Od tada je krenuo novi period u mom životu i u mojoj ljubavnoj vezi. Hvala, Vidovitoj Ovčici.

 

Ivana iz Splita

Imala sam veliku dilemu da li da napustim posao i prihvatim posao preko oceana. Prijatelj mi je savjetovao da se konzultiram s Vidovitom Ovčicom i da će mi ona dati prave odgovore. Ukazala mi je na moguće probleme  ako ostanem. Poslije mjesec dana, otputovala sam za Ameriku i tamo upoznala divnog dečka, kako mi je i rekla Vidovita Ovčica. Sretna sam i uživam u životu. Hvala Vidovitoj Ovčici na savjetima, koji su mi promijenili život.

Sonja iz Čakovca

 Tko su naši pozivatelj?

Naši pozivatelji su osobe koje imaju teško životno iskustvo. Obično je to iskustvo psihološki i mentalno, nekada s elementima tuge ili konfliktnosti, koja je duboko u njima potisnuta. Pozivatelj očekuje dobiti svoje vrijeme kako bi se rasteretio i riješio neka svoja važna pitanja. Ujedno on/ona očekuje dobiti određenu količinu razumevanja i podrške u svojim pitanjima. Poslije postavljenog pitanja, pozivatelj će sam započeti priču o svojim teškoćama iz sadašnjeg ili nekog prethodnog perioda i očekivati će potpuno razumevanje.

Pozivatelj je obično ženska osoba, ali se ne isključuje mogućnost da to bude i muška osoba. Urbano ili moderno vrijeme nosi neke nova pravila, a samim tim i novi način života. Velika dinamika, ali i neshvaćenost, često dovode osobu do pogrešnih pravaca, a samim tim i do određene količine poroka. Pozivatelj je često prošao konflikte u porodici ili trauma. Iskustva pozivatelja su pokazala da je prisutno mnogo problema u mentalnoj i psihološkoj bazi. Kroz iskustva pozivatelja može se videti velika napetost, nezadovoljstvo, frustracije, enormna ljubomora, ali prije svega nemogućnost da pozivatelj u svakodnevnom životu prihvati realnost i živi u skladu sa tim.

Pozivatelji često imaju poroke, kod njih je prisutna magija i djelovanje negativnih energija, a kod nekih postoji težnja ka uzimanju zabranjenih supstanci, kao i mnogo drugih situacija iz kojih oni žele da odu i nađu utočište za svoj težak i problematičan život, koji ne mogu da usklade. Vidovita Ovčica može pomoći svojm odgovorima, savjetima i strpljenjem da dođete do željenog odgovora i da svoj život preusmjerite u nekom novom, pozitivnijem pravcu, kako bi bili sretiniji i zadovoljniji.